Правила та умови облікового запису

Правила та умови облікового запису
в магазині E-HANDLES

ЗМІСТ
§ 1 Визначення понять
§ 2 Контакт із Постачальником послуг
§ 3 Технічні вимоги
§ 4 Рахунок
§ 5 Скарги
§ 6 Право відмови від договору
§ 7 Персональні дані
§ 8 Зміни в Регламенті або Рахунку
§ 9 Прикінцеві положення

§ 1 ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ
Споживач – Послугоотримувач, який є фізичною особою, яка уклала Договір на обслуговування Облікового запису відповідно до Регламенту або вживає заходів щодо укладення такого договору, без прямого зв’язку з його господарською чи професійною діяльністю.
Обліковий запис - цифровий сервіс у розумінні Закону про права споживачів, що безкоштовно надається Постачальником в електронному вигляді Користувачеві Сервісу, завдяки якому Користувач Сервісу може використовувати додаткові функції в Магазині.
Привілейований підприємець - Послугоотримувач, який є фізичною особою, яка відповідно до Регламенту укладає Договір на обслуговування Рахунку (або вживає заходів щодо його укладання), безпосередньо пов’язаних з його господарською діяльністю, але не має для нього професійного характеру.
Положення - це Положення про обліковий запис.
Магазин – Інтернет-магазин E-HANDLES, керований Постачальником послуг за адресою https://e-handles.com/
Отримувач послуг - будь-яка особа, яка уклала Договір про обслуговування Облікового запису або вживає заходів для його укладення.
Привілейований Отримувач послуги – Отримувач послуги, який є Споживачем або привілейованим Підприємцем.
Постачальник послуг - ГАВРИЩУК СЕРГІЙ, підприємець, який здійснює підприємницьку діяльність під назвою E-HANDLES Сергій Гаврищук, внесений до ЦЗГД, який веде міністр, відповідальний за економіку та ведення ЦОДГ, NIP 5130287681, РЕГОН номер 525958521, вул Dworska 12A/1, 32-085 Modlniczka.
Закон про права споживача - польський закон від 30 травня 2014 року про права споживача.
§ 2 КОНТАКТ З ПОСТАЧАЛЬНИКОМ ПОСЛУГ
Поштова адреса: вул. Dworska 12A/1, 32-085 Modlniczka
Електронна адреса: ehandles1@gmail.com
Телефон: +48515202891
Вартість телефонного дзвінка або передачі даних, здійснених Послугоотримувачем, визначається базовим тарифом оператора телекомунікацій або Інтернет-провайдера, послугами якого користується Послугоотримувач. Постачальник послуг звертає увагу на те, що вартість міжнародного дзвінка або міжнародної передачі даних може бути вищою за вартість внутрішнього дзвінка або передачі - в залежності від тарифу, прийнятого оператором телекомунікацій або Інтернет-провайдером, який використовує Користувач послуги.
§ 3 ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ
Для належного функціонування та створення облікового запису вам необхідно:
активний обліковий запис електронної пошти,
пристрій з доступом до Інтернету,
веб-браузер, який підтримує JavaScript і файли cookie.
§ 4 РАХУНОК
Створення облікового запису є абсолютно добровільним і залежить від волі Користувача Сервісу.
Обліковий запис надає Користувачеві Сервісу додаткові можливості, такі як: перегляд історії замовлень, розміщених Користувачем Сервісу в Магазині, перевірка статусу замовлення або самостійне редагування даних Користувача Сервісу.
Щоб створити обліковий запис, заповніть відповідну форму в Магазині.
У момент створення Облікового запису між Користувачем Сервісу та Постачальником Сервісу укладається договір на ведення Облікового запису на невизначений термін на умовах, визначених Регламентом.
Сервіс-постачальник починає надавати послугу «Ведення Рахунку» на умовах, визначених Регламентом, одразу після укладення Договору про обслуговування Рахунку.
Отримувач послуг може відмовитися від Облікового запису в будь-який час без будь-яких витрат.
Видалення Облікового запису призводить до розірвання договору про обслуговування Облікового запису. Щоб видалити Обліковий запис Постачальником послуг, ви повинні надіслати заяву про відмову від Облікового запису на адресу електронної пошти Постачальника послуг, зазначену в § 2 Правил, що призведе до негайного видалення Облікового запису та припинення дії договір на ведення Рахунку.

І ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
Постачальник послуг просить вас подавати скарги щодо Облікового запису на поштову або електронну адресу, зазначену в § 2 Правил.
Постачальник послуг відповість на скаргу протягом 14 днів з моменту отримання скарги.
II ПІЛЬГОВІ ПОСЛУГИ
Постачальник послуг несе відповідальність перед Отримувачем привілейованих послуг за відповідність положення договору, передбаченому загальноприйнятими правовими положеннями, зокрема положеннями Закону про права споживачів.
У разі неналежного виконання Угоди про обслуговування облікового запису Постачальником послуг, привілейований Отримувач послуг може скористатися правами, які регулюються в Розділі 5b Закону про права споживачів.
Якщо постачальник послуг не надав цифрову послугу, привілейований користувач послуги може попросити його надати її. Якщо, незважаючи на це, Постачальник послуг не надає цифрову послугу негайно або протягом додаткового періоду, прямо погодженого Постачальником послуг і привілейованим Отримувачем послуг, привілейований Отримувач послуг може відмовитися від договору про обслуговування Облікового запису.
Одержувач пільгової послуги може відмовитися від договору про обслуговування Облікового запису без запиту про надання цифрової послуги, якщо:
із заяви або обставин Постачальника послуг чітко випливає, що він не надаватиме цифрову послугу або
Привілейований Послугоотримувач і Постачальник послуг домовилися, або обставини укладення договору про обслуговування Облікового запису чітко вказують на те, що зазначений кінцевий термін надання цифрової послуги мав важливе значення для Привілейованого Постачальника послуг, а Постачальник послуг не надав це протягом цього періоду.
Постачальник послуг несе відповідальність за будь-яке недотримання договору про ведення Облікового запису для цифрової послуги, що надається безперервно, яке сталося або стало очевидним у той час, коли відповідно до договору послуга мала бути надана.
Якщо цифровий сервіс суперечить Угоді про обслуговування облікового запису, Користувач Привілейованого сервісу може вимагати привести його у відповідність з цією угодою.
У разі невідповідності цифрової послуги Угоді про обслуговування облікового запису Привілейований Отримувач послуг зобов’язаний співпрацювати з Постачальником послуг у розумних межах і використовуючи найменш обтяжливі технічні заходи, щоб визначити, чи відсутність відповідність цифрової послуги Угоді про обслуговування Облікового запису є результатом особливостей цифрового середовища привілейованого Одержувача послуг.
Крім того, якщо цифрова послуга суперечить Угоді про обслуговування облікового запису, Користувач Привілейованої послуги може подати заяву про вихід з цієї Угоди, якщо:
приведення цифрової послуги у відповідність до Договору про обслуговування Облікового запису є неможливим або потребує надмірних витрат відповідно до ст. ділянка 43м 2 і 3 Закону про права споживачів;
Постачальник послуг не зміг привести цифрову послугу у відповідність до Угоди про обслуговування облікового запису протягом розумного часу з моменту, коли Користувач привілейованої послуги повідомив Постачальника послуг про недотримання цієї угоди, і без зайвих незручностей для Привілейованої послуги. Користувач, беручи до уваги характер і призначення цієї цифрової послуги, спосіб її використання;
невідповідність цифрової послуги Угоді про обслуговування облікового запису продовжується, навіть якщо Постачальник послуг намагався привести цифрову послугу у відповідність до цієї угоди;
невідповідність цифрової послуги Угоді про обслуговування Облікового запису настільки важлива, що виправдовує вихід з Угоди про обслуговування Облікового запису без попереднього використання заходу захисту, зазначеного в ст. 43m Закону про права споживачів (тобто вимоги привести цифрову послугу у відповідність до договору);
із заяви або обставин Постачальника послуг чітко випливає, що він не приведе цифрову послугу у відповідність з Угодою про обслуговування Облікового запису протягом розумного часу або без надмірних незручностей для Користувача Привілейованої послуги.

III ПОЗАСУДОВІ СПОСОБИ РОЗГЛЯДУ СКАРГ ТА ПРЕТЕНЗІЙ

  1. Виконавець інформує Споживача про можливість використання позасудових способів розгляду претензій та претензій. Правила доступу до цих процедур доступні в офісах або на веб-сайтах суб’єктів, уповноважених на вирішення спорів у позасудовому порядку. Споживач може отримати переваги, серед іншого: з:
    допомога відповідного Європейського споживчого центру від мережі Європейських споживчих центрів. Центри надають інформацію про права споживачів і допомагають у вирішенні спорів у разі транскордонних покупок. Як правило, допомога Європейських центрів споживачів безкоштовна. Перелік центрів обслуговування споживачів, які відповідають певній країні, можна знайти за адресою: https://konsument.gov.pl/eck-w-europie/
    онлайн-платформа вирішення спорів (ODR), надана Європейською комісією, доступна за адресою: https://ec.europa.eu/consumers/odr
    Крім того, у Республіці Польща ви можете скористатися такими формами підтримки:
    посередництво, яке проводиться відповідною провінційною інспекцією торгівлі, до якої слід подати запит на посередництво. Як правило, процедура безкоштовна. Перелік інспекцій можна знайти тут: >https://uokik.gov.pl/wojewodzkie_inspektoraty_inspekcji_handlowa.php
    допомога місцевого постійно діючого споживчого арбітражного суду, що діє при Воєводській інспекції торгової інспекції, до якого слід подати заяву про розгляд справи в арбітражному суді. Як правило, процедура безкоштовна. Перелік судів доступний за адресою: >https://uokik.gov.pl/stale_sady_polubowne.php
    Попереднє положення є інформативним і не зобов’язує Постачальника використовувати позасудові способи вирішення спорів.
    Застосування позасудових методів розгляду скарг і розгляду претензій є добровільним як для Постачальника послуг, так і для Споживача.
    Крім того, споживач може скористатися безкоштовною допомогою міського чи районного уповноваженого з прав споживачів.
    § 6 ПРАВО НА ВИХІД ВІД ДОГОВОРУ
    Привілейований Отримувач послуг має право відмовитися від Угоди про управління обліковим записом, укладеної з Постачальником послуг, протягом 14 днів без пояснення причини.
    Термін відмови від договору про обслуговування Акаунту закінчується через 14 днів з дати укладення цього договору.
    Для того, щоб Привілейований Отримувач послуг міг скористатися правом відмови від договору, він або вона повинні повідомити Постачальника послуг, використовуючи дані, наведені в § 2 Правил, про своє рішення відмовитися від договору за допомогою недвозначне твердження (наприклад, лист, надісланий поштою або електронною поштою).
    Одержувач пільгової послуги може скористатися зразком форми відмови в кінці Положення, але це не є обов’язковим.
    Для дотримання терміну відмови від договору привілейованому Отримувачу послуг достатньо надіслати інформацію про реалізацію свого права відмовитися від договору до закінчення кінцевого терміну відмови від договору.

§ 7 ОСОБИСТІ ДАНІ

  1. Адміністратором персональних даних, наданих Користувачем Сервісу у зв’язку з укладенням Договору про обслуговування Облікового запису, є Сервіс-провайдер. Детальну інформацію про обробку персональних даних Постачальником послуг, включаючи інші цілі та підстави обробки даних, а також одержувачів даних, можна знайти в політиці конфіденційності, доступній у Магазині, завдяки принципу прозорості, який міститься в загальних регламент Європейського Парламенту та Ради (ЄС) про захист даних - "GDPR".
    Метою обробки даних Користувача Сервісу є ведення Облікового запису. Підставою для обробки персональних даних у цьому випадку є договір про ведення Облікового запису або дії, вчинені за запитом Користувача Сервісу, спрямовані на його укладення (стаття 6(1)(b) GDPR), а також законно виправданий інтерес Постачальника послуг, що полягає в обробці даних з метою визначення, розгляду або захисту будь-яких претензій (стаття 6(1)(f) GDPR).
    Надання даних Послугоотримувачем є добровільним, але в той же час необхідним для укладення договору про управління обліковим записом та надання послуг, передбачених ним. Ненадання даних означає, що угода про обслуговування облікового запису не може бути укладена, і Постачальник послуг не зможе надавати послуги, передбачені нею.
    Дані Отримувача послуг оброблятимуться до:
    договір про обслуговування облікового запису припиняє дію;
    Користувач або Постачальник послуг більше не зможе подавати претензії, пов’язані з Обліковим записом;
    заперечення Одержувача послуг щодо обробки його персональних даних буде прийнято - якщо підставою для обробки даних є законний інтерес Постачальника послуг
    – залежно від того, що застосовно в конкретному випадку.
    Послугоодержувач має право вимагати:
    доступ до ваших персональних даних,
    їх виправлення,
    видалення,
    обмеження обробки,
    передача даних іншому адміністратору
    а також закон:
    заперечувати в будь-який час проти обробки даних з причин, пов’язаних із особливою ситуацією Отримувача послуг – проти обробки персональних даних, що стосуються нього, на підставі ст. 6 розділ 1 лист f GDPR (тобто щодо законних інтересів, які переслідує Постачальник послуг).
    Для реалізації своїх прав Користувач Сервісу повинен звернутися до Постачальника Сервісу.
    Якщо Користувач Сервісу вважає, що його дані обробляються незаконно, він може подати скаргу до органу, уповноваженого на захист персональних даних. У Польщі це президент Управління захисту персональних даних.

§ 8 ЗМІНА В РЕГЛАМЕНТАХ АБО ОБЛІКОВОМУ ЗАПИСІ

  1. Постачальник послуг залишає за собою право змінювати Правила лише з важливих причин. Під важливою причиною розуміється необхідність внесення змін до Положення, викликана:
    зміна функціональності Облікового запису, що потребує внесення змін до Регламенту або
    зміни правових положень, що впливають на виконання Угоди про обслуговування Облікового запису Постачальником послуг або адаптацію послуг до рекомендацій, інструкцій, розпоряджень чи заборон, постанов, резолюцій, тлумачень чи рішень уповноважених державних органів або
    зміна контактних або ідентифікаційних даних Постачальника послуг.
    Інформація про заплановану зміну Регламенту буде надіслана на адресу електронної пошти Користувача Сервісу, прив’язану до Облікового запису, щонайменше за 7 днів до набрання чинності змінами.
    Якщо Послугоотримувач не заперечує проти запланованих змін до набрання ними чинності, вважається, що він приймає їх, що не є перешкодою для розірвання договору в майбутньому.
    Якщо заплановані зміни не приймаються, Користувач Сервісу повинен надіслати інформацію про це на електронну адресу Постачальника Сервісу, зазначену в § 2 Правил, що призведе до розірвання Договору про управління обліковим записом, коли заплановані зміни набудуть чинності. .
    Постачальник послуг може вносити зміни в Обліковий запис, які не є необхідними для підтримки його відповідності Угоді про обслуговування Облікового запису, з причини, зазначеної в розділі 1 лист b або через зміну функціональності Облікового запису. Запровадження зміни, зазначеної в попередньому реченні, не призведе до жодних витрат з боку Користувача пільгової послуги. Положення розділу 2-4 застосовуються відповідно.
    Якщо зміни, про які йдеться в розд 5, суттєво та негативно впливає на доступ Привілейованого користувача послуги до або використання Облікового запису, Постачальник послуг надішле на адресу електронної пошти Привілейованого користувача послуги заздалегідь на довгостроковому носії інформацію про властивості та дату здійснення цього зміна та пов’язані з цією зміною права привілейованого Користувача Сервісу.

§ 9 ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

  1. Користувачеві Сервісу заборонено надавати незаконний контент.
    Договір про обслуговування рахунку укладається польською мовою.
    Договір, укладений на підставі цих Правил, регулюється положеннями польського законодавства з урахуванням п. 4.
    Вибір польського законодавства для договору, укладеного зі Споживачем відповідно до Регламенту, не скасовує та не обмежує права Споживача відповідно до імперативних правових положень, що застосовуються до Споживача в ситуації, коли немає можливості вибору права. Це означає, зокрема, що якщо національні нормативні акти, які застосовуються до даного Споживача, передбачають ширший захист, ніж той, що випливає з цих Регламентів або польського законодавства, цей ширший захист має застосовуватися.
    У разі можливого спору з Отримувачем послуг, який не є привілейованим Отримувачем послуг, пов’язаного з Угодою про обслуговування Облікового запису, компетентним судом буде суд за місцезнаходженням Постачальника послуг.

Додаток No1 до Положення

Нижче наведено зразок форми відмови, яку Споживач або привілейований Підприємець може, але не зобов’язаний, використовувати:

ЗРАЗОК ФОРМИ ДЛЯ ЗНЯТТЯ
(цю форму слід заповнити та повернути, лише якщо ви бажаєте відмовитися від договору)

E-HANDLES Сергія Гаврищука
вулиця Dworska 12A/1, 32-085 Modlniczka
адреса електронної пошти: ehandles1@gmail.com

- Я Ми(*) ......................................... .. .......................... цим повідомляєм(*) про свій/наш вихід з договору про надання наступної послуги(*)/ для доставки цифрового контенту у формі (*):

..............................................................................................................................................................................

..............................................................................................................................................................................

..............................................................................................................................................................................

- Дата укладення договору (*)
..............................................................................................................................................................................

- Ім'я та прізвище Споживача(ів)/Пільгового підприємця(ів):
..............................................................................................................................................................................

- Адреса споживача(ів)/привілейованого(их) підприємця(ів):

..............................................................................................................................................................................

..............................................................................................................................................................................

.............................................................................................
Підпис споживача(ів)/привілейованого підприємця(ів)
(тільки якщо форма надсилається в паперовому вигляді)

Дата ............................................

(*) Вилучити необхідне.